psoriasis

Inotyol-salve når du trenger det

I dag er det mer og mer vanlig at man benytter seg av nettbutikker og andre tjenester på nett i forhold til at man kjøper det man trenger i fysiske butikker eller benytter seg av tjenester som blir tilbudt fra fysiske lokaler. Hvis man i dag ikke tilbyr sine tjenester eller presenterer sin bedrift på nett så bra som mulig, så kan man raskt bli hengende etter, og man kan til og med regne med å miste kunder til andre tilbydere som tilbyr sine tjenester på nett i forhold til hva kundene ønsker. Dette utvikler seg mer og mer i retning av nettbutikker og nettbaserte tjenester. Mange fysiske butikker merker hvert år for eksempel at julehandelen ikke når de målene man ønsker, men i stedet reduseres i forhold til handel på nett.

Dette er også et faktum i forhold til apotek på nett. Flere og flere kunder setter pris på at denne tjenesten er blitt tilgjengelig og ønsker ikke lenger å dra til apoteket når man kan få sendt det man trenger hjem på døren i stedet. For eksempel gjelder dette Inotyol-salve. Når man plages av eksem eller psoriasis, så er det upraktisk hvis man går tom for Inotyol-salve. I stedet for å måtte ta turen til apoteket når man ikke kan få behandlet sitt eksem og utslett, så kan man heller planlegge innkjøpet hjemmefra. Da er det enklere å legge til rette for at man ikke går tom, og hvis man gjør det, så kan man be om å få dette levert direkte på døra samme dag. På denne måten kan foreldre og familier med stramme tidsbudsjetter lettere planlegge dagene sine og prioritere tiden sin til å følge opp barna, som kan være en utfordring for de fleste.

Inotyol mot eksem og psoriasis

Eksem og psoriasis er et utbredt problem, og personer som sliter med dette kan ha store plager over lengre tid på grunn av eksem. Inotyol-salve gir disse personene reduserte plager og en bedre hverdag, og på grunn av dette er det viktig å ha tilgjengelig de produktene i hjemmet som man har behov for. Når man går tom, har tidligere løsningen vært at man må ta turen til apoteket, eller man må overlate til noen andre å gjøre denne jobben. Med tilgang på apotek på nett, så kan man i stedet bestille det man trenger hjemme mens man fortsatt sitter i godstolen.

Eksem
Atopisk eksem

Utvikling i forhold til bruk av nettbutikker

Bruken av nettbutikker øker raskere i Norge enn i andre land da nordmenn er spesielt nysgjerrige i forhold til ny teknologi. Med et antall innbyggere som er rundt halvparten av antall innbyggere i New York, så er Norge et fleksibelt land når bedrifter vurderer å teste ut ny teknologi. Norge har derfor tatt til seg netthandel med mer åpne armer enn mange andre land, og på grunn av dette endrer markedet seg raskere i Norge enn mange andre steder. Apotek på nett er også raskt blitt måten man handler på når man trenger medisiner eller andre remedier.

Bruk av nett i forhold til aldersgruppe

Nettbruk varierer i forhold til aldersgrupper også i Norge. Den yngste aldersgruppen på inntil 30 år har mer eller mindre vokst opp med tilgjengelighet av nettbutikker. For dem er det helt naturlig å benytte seg av nettbutikker fremfor fysiske butikker da de ikke har noen grunn til å ikke ha tillit til denne formen for handel. Personer som er noe eldre enn dette, har hatt en skepsis til netthandel på grunn av faren for svindel, men etter hvert som de fleste har begynt å benytte seg av nettbutikker på et tidspunkt eller et annet, så er det i dag også vanlig for denne gruppen å benytte seg av apotek på nett. Spesielt har bruken for denne gruppen økt mer etter hvert som smarttelefoner ble mer utbredt. De eldste er fortsatt skeptiske til bruk av nettbutikker, men man finner også noen i denne gruppen som benytter tjenester og butikker på nett.

Kilde: Nettapotek www.iApoteket.no